Street style: Letnji komadi u hladnijim danima

by | februar 8, 2018
Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Svakoga dana eksperimentišem i preko letnje haljine oblačim džempere, sakoe, rolke… svašta nešto, samo da letnjeg daška bude u ovoj zimoći. U ovom tekstu ćemo vam prikazati četiri kombinacije savršeo stilizovanih ljudi, a vi pokupite ideje i pretočite ih u svoju svakodnevnicu!

Devojka Erna Saljević, poznatija pod sinonimom Diva is back nas oduševljava svojim kombinacijama i prilagođavanju odevnih komada gotovo svakoj prilici. Ova šljokičava suknja je sve – kako bi devojke najrađe rekle! Lako se kombinuje, a može biti prigodna i u hladnijim i toplijim danima.

Adriana je u svojoj dnevnoj kombinaciji upotrebila elegntniju suknju sa karnerom, koju je nonšalantno iskombinovala sa sportskim patikama metalik nijanse. Koliko još dodatno topline doprinosi džemper. Profil ove devojke neka vam posluži za nepresušne ideje i kako da iskoristite odevni predmet a ne on vas!

Pre nego pređete na narednu stranicu pročitajte i…  Street style: Mesec ljubavi donosi nove inspiracije za odevne kombinacije!

Sada da postavimo Instagram anektu i pitanje Da li je bolje stilizovan Dimitrije ili Stankica, mislim da bi bilo 50-50! Dopada nam se novi trend u kombinovanju raznoraznih čarapa uz visoke potpetice, dok se plisiranih suknji nikada nećemo zasititi. Kod muškaraca volimo tu nonšalantnost koja s epostigne oblačenjem džempera preko košulje.

Sada ćete verovatno reći da trenerke stoje samo zgodnim muškarcima kao što je to Uroš? – Epa, sa ovim brendom je drugačije! Teva concept muške majice, duksevi i trenerke stoje svakom samouverenom, a i hrabrom muškarcu! Dragi muškarci. posetite njihov progil za više modela.

 

Pročitajte i… Street style: Pogledajte koji su komadi u trendu ovog meseca