Street style: Ove haljine ćete obožavati!

by | jun 14, 2018

Leto je potpuna asocijacija na haljinice i lepršavost, a ovih nekoliko modela haljina ćete potpuno obožavati!

Pogledajte kako ih nose naše trendseterke za ovu nedelju.

Karla je dama koja je od nedavno pokrenula svoj sopstveni biznis, tačnije kreiranje haljina i drugih lepršavih komada odeće. Na njoj vidimo jednu plavu koja se jednostavno vezuje u šarenu mašnu i ovakav model možete pronaći kod nje u više boja. Mi smo oduševljeni i mislimo da će se Karlini komadi nositi ovog leta uz što raznolikije modne dodatke.

Na Ani vidimo all Zara look! Nebo plava haljina na liske je komad iz nove kolekcije koji devojke mnogo vole i sve češće ih na ulicama vidimo u ovakavoj haljini, ali naravno – svaka doda svoj pečat odabirom obuće, torbice i drugih dodataka. Krem cipele sa niskom potpeticom su takođe jedan od traženijih komada obuće iz Zarine kolekcije.

pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Crvena za sve prilike!

Milica je dama nežne i ženstvene lepote i na njoj će svaki komad izgledati elegantno i prigodno. Sa crno-belim haljinama imate prostora za dosta igranja sa modnim dodacima. Milica je ostala na sigurnim tonovima kako pri izboru obuće, tako i prilikom odabira torbice.

S obzirom da me je dosta devojaka oduševljeno pitalo gde mogu da pronaću ovu haljinu i neku sličnu njoj, odgovor je LC Waikiki. Uparila sam je za neki biznis look uz Deichmann par sandala, a uz koji to još par obuće sam je iskombinovala za različite prilike, možete da pogledate OVDE.

Pročitajte i… Street style: Moda za dame na teenage način

Autor: Ivana Ilijin