Street style: Slojevito, sa stilom!

by | april 5, 2018

Tri S su ključna svakog proleća: Slojevito Sa Stilom! Vreme je promenljivo, noći su još uvek hladnije, pa hajde da vidimo primere odevnih kombinacija uz koje ćete biti sigurni tokom čitavog dana!

Hana je devojka koja pleni svojom pojavom! Njeni Instagram pratioci su naviknuti na nepresušnu inspiraciju za dnevne i večernje kombinacije, a na ovoj fotografiji vidimo kombinaciju koja može da posluži za oba dela dana. Karneri na rukavima su klju, dajte im slobode ispod jakne ili kaputa 🙂

Uz Marijine kombinacije ćete potpuno zavoleti tufnice! Dobićete pregršt ideja da ih nosite i uz jeans, kao što to vidimo na ovoj fotografiji, a tako i uz svedenije komade odeće. Bordo torbice su uvek dobar izbor.

Pre prelaska na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Sunce na odeći

Ovu stranicu započnimo sa kombinacijom koja priželjkuje leto i duge šetnje! Marija je za svoju dnevnu odevnu kombinaciju odabrala ove preslatke patike na lenjivce brenda Sugar Ants. Definitivno svaku kombinaciju učine drugačijom i posebnom.

I za sam kraj, prelepa Branislava! Njene kombinacije oslikavaju ženstveu nežnost i mekoću, a da li smo svi, baš kao i Branislava jedva dočekali da uletimo u bele pantalone? O, apsolutno! Nosite ih u svim krojevima, proleće je!

Pročitajte i… Street style: Ove kombinacije ne izlaze iz mode