Street style: Sportska elegancija u novom ruhu

by | februar 22, 2018

Prošao je period čuđenja na obuvene štikle uz trenerku, sada stupa momenat kada nam više ništa nije čudno i sve je dozvoljeno i sve je čak super i u trendu! Nova sportska elegancija zahteva mnogo mašte, ali evo kako su sa tim izašle “na kraj“ ove trendseterke.

 

Novu kolekciju Adidas trenerke kreirala je Daniëlle Cathari i mi smo oduševljeni koliko ona odiše elegancijom i samouverenosti.

Korana je prelepa mlada dama koja je iznela verovatno najveći šok sezone, a to su ove poplun jakne. Model njene  se mogao pronaći u Mango radnjama i uklopiti ga uz kapite bez kojih nijedna kombinacija ne može biti potpuna.

Pre nego pređete na narednu stranicu pročitajte i… Street style: Ovo je boja sezone

Patricia je obukla nešto što izgleda preudobno, nonšalantno, a sa druge strane je ulttra moderno i nosivo. Zvonaste pamučne pantalone će se nositi i ove sezone i vrlo su praktične za dalje kombinovanje i igranje aksesoarima.

Anela Knezović je možda najjasnije odgovorila na sportsku eleganciju spojivši torbicu sa cirkonima i Puma patike. Volimo da uz plisirane komade kombinujemo široke džempere, a koliko samo ljupko izgleda i krznasti dodatak na Anelinom desnom ramenu!

Pročitajte i… Street style: Letnji komadi u hladnijim danima