Street style: Zimske transformacije

by | mart 1, 2018

Temperatura od minus beskonačno nas primorava da na sebi imamo samo što deblje i toplije komade. I oni koji ne praktikuju hulahop čarape ispod jeansa, sada su se dotakli i njih. Međutim, četiri dame iz ovonedeljne rubrike su prikazale kakve sve možemo da budemo u toku najhladnijih dana u godini, tačnije kako da naš stil bude jači od hladnoće.

Ova kombinacija je sve -čista ženska moć i odlučnost! Tina Marić je devojka sa mnogo stila i nosi eleganciju u sebi, a znamo da se takva elegancija ne može nadomestiti markiranim krpicama. Crpite inspiraciju od žena poput Tine!

Koliko je luckast Katarinin džemper, to je naprosto predivno! Njujorker suknjica je postala omiljeni komad mnogim devojkama, dok ni čizmice nije zaobišao trend “biseri“.

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Sportska elegancija u novom ruhu

Monika nam je pokazala da damskim stilom i ženstvenošću možemo da preguramo zimu, a pogotovo u ovim  čizmama iznad kolena, koje mogu da budu i vrlo tople dok su neodoljivo seksi. Crveni komadi će nas dodatno zagrejati svojim tonovima, ili nam se bar tako čini.

Aleksandra nam ovom kombinacijom pokazuje koliko krem kaput ravnog kroja može da učini svaku kombinaciju posebnom, a beli kardigan da je omekša i učini potpuno ženstvenom.

 

Pročitajte i… Street style: Ovo je boja sezone