Svi učestvujemo!

by | jul 19, 2012

Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica

Mislila sam da bi povodom novog broja L&Z koji je od sutra na kioscima bilo suvišno reći da je ovo olimpijski broj. Ipak, kažem vam, iako vas već s naslovne strane zavodi naša olimpijka, atletičarka Ivana Španović, iako su tu samo tri boje njene svilene haljine – tri boje naše zemlje, iako vas u startu pozivamo na pobednički duh. Ovaj broj nije olimpijski samo po tome, po temama kojima se bavi, po periodu kad izlazi – upravo nekoliko dana uoči Olimpijskih igara. Takav je i zbog naših posebnih napora koje smo uložili u njega. Neću ići dalje od naslovne strane. L&Z se nalazi u svojoj 12. godini, ali nikada dosad nismo za našu naslovnu kreirali sopstvenu L&Z haljinu. Mnogo smo ponosni zbog toga!

Ovo malo remek-delo koje zrači pobeničkim duhom, snagom i lepotom stvorila je kreatorka Valentina Obradović i Afrodite Mode Collection tim. Ceo proces, na strani 18, veoma detaljno vam objašnjava upravo Valentina.

Ja vam mogu reći da je haljina pobednice i Amazonke bila od prvog trenutka namenjena Ivani Španović. Iskreno, u nekim trenucima smo se pitali „a šta ako Ivana ne bude imala dobre rezultate, ili se čak i ne kvalifikuje za Olimpijske igre“. Da li ćemo i mi u tom slučaju omanuti, da li će se ispostaviti da je naš trud bio uzaludan, kakvu poruku ćemo preneti našim čitateljkama… Međutim, dok smo mi po glavi prevrtali ove misli, Ivana je vredno trenirala, jedva uspevala da odgovori na naše mejlove, njene mere smo umesto u krojačkoj radnji AMC dobili u sms poruci, fiting smo preskočili i jedva uspeli da zakažemo termin za fotografisanje. Naravno, bilo je to između dva treninga. „Ona je Prava, puna je pozitivne energije, tako je snažna i moćna. I mi je volimo“, zapečatila je naslovnu naša izvršna urednica Jasmina.

Dovoljno za nas, a nadam se i za vas. Uživajte u ovom olimpijskom broju, navijajte za naše sportiste, a pobednička pravila primenite na svoj život. Jer, svi učestvujemo!

Tagovi: