Uvrnuti šotovi: Pravila privlačnosti

by | januar 25, 2018

Kada po ko zna koji put završite vezu za koju ste mislile da je prava i da je on taj, neminovno se na samom kraju zapitate šta vam se kod njega uopšte i svidelo?! Jesu li to njegove prodorne zelene oči, fizička sprema Tarzana, šmekerska nonšalantnost u reagovanju na različite situacije ili sigurnost koju osećate kada se nađete ušuškane u njegovom zagrljaju? Šta je to za čim žene gube glavu, spremne su da menjaju sebe i svoje navike i da žmure pred očiglednim crvenim svetlima u nadi da će se ona jednom promeniti u žuta, ako ne i zelena.

Pišu: Milena & Marta
You Tube kanal „Uvrnuti šotovi“

Kažu da se srodne duše jednostavno prepoznaju i ne postoji sila koja može da ih spreči da se spoje. To ne znači da vas vaša srodna duša neće nervirati, da nećete imati probleme i prepreke. To samo znači da kada je nađete- biće vredno toga. Naravno pre nego što se spojimo sa pravima poljubićemo nekolicinu pogrešnih ne bi li stekli neka životna iskustva, naučili lekciju o sebi, spoznali šta to ne želimo i utoliko više cenili kada se onaj pravi pojavi.

Razmislite. Koliko bi život zapravo bio zabavan da se svi iz prvog puta spoje sa onima koji su im suđeni? Gde su zabavne priče o užasno neprijatnim prvim dejtovima? Gde su blamovi koji su godinama prerasli u anegdote koje se prepričavaju na kafi?

Gde su prvi preboljeni raskidi, neprospavane uplakane noći i jutra uz burek i najbolju drugaricu kada shvatite da uz prave ljude možete da prebrodite brodolom. Sve su to lekcije iz kojih učimo, prihvatamo i postajemo bolje verzije sebe.

Lekcije koje nas čine onime što danas jesmo, koje nas uče kako da volimo i koliko da se dajemo. Da li se suprotnosti privlače ili je ipak nevolja nevolji par nikada nećemo saznati jer je za svakog od nas drugačija lista bodovanja, viđenje ljubavi, poenta srodnosti. Neki su naučili na primeru svojih roditelja kako se voli, neki će se voditi romantičnim komedijama i čekati princa na belom konju, a za neke je ljubav dolaženje kući posle napornog dana na poslu i topla postelja. Na kraju dana svako dobije ono što mu je suđeno u vreme kada treba da se desi, sve ostalo su lekcije.

Pročitajte i…Uvrnuti šotovi: Savršenstvo

Novi video „Uvrnutih šotova“ pogledajte OVDE

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Tagovi:

top