Uvrnuti šotovi: Savršenstvo

by | januar 18, 2018

Znate i same koliko je vremena potrebno da pronađete nešto što je za vas savršeno. Za svaku od nas sam taj pojam znači nešto sasvim drugačije i jedinstveno, bez obzira da li je to haljina, cipele, ili parfem. Za pravu haljinu uvek mislimo da bi bolje stajala da nema tih dva kilograma viška, cipele su nam često prelepe na oko, ali prećutkujemo da nas žuljaju, a parfem ima taj magični miris tek kada malo izvetri na našoj koži. Isto je tako i sa muškarcima.

Pišu: Milena & Marta
You Tube kanal „Uvrnuti šotovi“

Težimo ka nekom idealu o savršenoj vezi i čoveku koji će nas voditi kroz život, ali vremenom zaboravljamo razliku između onoga što stvarno želimo i pravila koje nam svet nameće. Lako je sedeti i čekati “gospodina savršenog „ u nadi da će njegova bezuslovna ljubav rešiti sve naše probleme. On će zaraditi umesto nas, popraviti veš mašinu umesto nas i možda na kraju čak i disati umesto nas kada smo umorne od svega što nas okružuje. Nažalost, to nikako nije realno.

Nijedna veza ne može da bude dobra ukoliko ne radimo na sebi ili jurimo neki ideal koji je stvoren u našoj glavi. Muškarac ne može da nam odgovara po svim stavkama koje imamo uredno složene u mislima, jer ljubav tako ne funkcioniše. I koje su to stavke uopšte? Da li smo ih same osmislile ili ih je stvorio strah da ne budemo same, gladne ili nezaštićene?


Jedina ljubav koja može da bude savršena je ona koju imamo prema samoj sebi. Da znamo da smo sposobne, sigurne i srećne u svojoj koži. Bez strahova ili pitanja šta će biti ako nemamo nekoga pored sebe. Ideal kome treba da težimo je da imamo život u svojim rukama, bez potrebe da se na nekoga oslanjamo ili bilo šta da očekujemo. Ukoliko same stvaramo i gradimo, vremenom će se pojaviti partner koji je dovoljno sposoban da gradi sa nama. Pa iako se to sruši, svesne smo da same sa sobom imamo dobar temelj i da ništa ne može to da uzdrma.

Zato skinite ta dva kilograma i neka vam haljina stoji perfektno, nemojte da nosite cipele koje žuljaju bez obzira koliko su lepe i neka vas parfem osvoji čim ga pomirišete. Svakoga dana radite na svom savršenstvu i onda će vam se stavke o savršenoj vezi i muškarcu iskristalisati. Možda vam je potreban neko ko će vas zasmejavati do suza ili će vam dozvoliti da opet budete dete ili čekate nekoga ko će vam oplemeniti život na načine koje još ne možete da zamislite. Jedno je sigurno, ne treba vam niko da vas vodi kroz život, za to uvek imate sebe. Vi ste vaš temelj.

Novi video Uvrnutih šotova pogledajte OVDE

Pročitajte i…Uvrnuti šotovi: Kićenje jelke

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Tagovi:

top