Categories Blog

Uvrnuti šotovi: Sećate li se prvog trenutka kada ste otvorile knjigu sa bajkama?

Tada shvatamo da od detinjstva zaista verujemo u bajku jer iako nađemo princa on jednostavno mora da ima mane. Mane koje opraštamo, zaobiđemo ili ih na kraju čak i zavolimo jer je to ono što nam niko ne kaže kada smo devojčice. Da ljubav nije jedan poljubac, ili on koji dotrčava na aerodrom u poslednjem trenutku.
Kada je muškarac pravi, otrovna jabuka neće ni stići do vas. Greške se ispravljaju dugim razgovorima i kompromisima, a ne gestovima koji kratko traju, a svaki njegov poljubac vas vraća u život kada je teško.

Ljubav je zagrljaj posle napornih svađa i to jelo koje on posebno priprema samo za vas. Ljubav je kada vas je onda čekao 20 minuta na zimi i ništa nije rekao. Ljubav je kada vas nežno pribije uz sebe i pomiriše. Ljubav je kada zna da ste ljute i sve radi da vas nasmeje. Ljubav je mekano i nežno laku noć, ali i strastveno i nezaboravno dobro jutro. Ljubav je kada shvatite da nije on tu da spasi vas, već da spašavate jedno drugo i da se zajedno borite protiv veštica i aždaja, ili da prepravite scenario kada krene onako kako ne treba. Ljubav su svakodnevne sitnice na koje možda ne obraćate pažnju dok čekate da sve bude onako kako su nas učili dok smo bile devojčice. Bajke ne postoje, ali vi već danas od vašeg života možete da napravite bajku ukoliko znate šta je zaista bitno.

Pročitajte i…Uvrnuti šotovi: Novogodišnja euforija

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA