Vi pitate

by | 7 novembra, 2013

A Dobar Lik se pravi da zna da odgovori

dobar_likVreme je za poznojesenji Q&A sešn. Tehnikom slučajnog uzorka (Kako lažem! Birao sam pitanja na koja umem da odgovorim) odabrao sam nekoliko vaših pitanja pristiglih na svima dobro poznatu adresu [email protected].

Srećne dobitinice biće nagrađene mudrim savetom a ostalima poklanjam po Fiat 500L… Šalim se!

Verenik me je nedavno ostavio. Ostavio me je zbog jako lepe, zgodne ali totalno glupe devojke. Totalna ne-ličnost. To nije mišljenje ucveljene mene nego svakog ko ju je ikad video i čuo. Da li muškarci zaista mogu biti zadovoljni samo izgledom žene?
Ivana, Kraljevo

Draga Ivana,
Nažalost, najkraći odgovor na tvoje pitanje je – Da. Budimo realni pa pogledajmo uopšteno. Da li žene mogu da odaberu samo i jedino bogatog? Da. Ono čega se dobre i poštene cure plaše je nabudžena pornićarka koja će doći i zatrovati njenog čoveka. To je ekvivalent svim onim džipadžijama iz separea sa kojima, na kraju večeri odlaze sve one lepotice za kojima dobri momci tužno gledaju. Najlepše je da se Prelepa Promaja U Glavi i Audi Q7 Biznismen nađu po principu lonac-poklopac i ostave dvoje dobrih ljudi da se i oni međusobno pronađu.
Ukratko – ko ga šiša!

Ako muškarac kaže da Nije spreman na ozbiljnu vezu – šta zapravo misli?
Milica, Bačka Palanka

Zapravo misli jednu od ove dve stvari: Ne bih više da se viđamo ili Hoću da stvari ostanu baš ovakve, da ne komplikujemo. Ukoliko želi da raskinete, bilo bi lepo da ne koristi eufemizme i otvoreno kaže šta misli. Ako se radi o ovom drugom, trebalo bi da to malo lepše objasni. Šta tačno želi od tebe a šta ne pa ti vidi da li ti to odgovara. Tužno je da jedno želi životnu posvećenost i brdo dece a drugo samo još malo vrhunskog seksa.

Nastavite da mi pišete i možda nešto nekad i naučim od vas. Hvala!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.