Palete za šminkanje koje bi svaka žena trebalo da ima

by | jul 17, 2015
Make up artist: Isidora Beljin, 063/536647 www.facebook.com/isidora.nailsmakeup http://makeupbyisi.com/

Make up artist: Isidora Beljin, 063/536647
www.facebook.com/isidora.nailsmakeup
http://makeupbyisi.com/

Priredila: Tamara Kovačević

Priredila: Tamara Kovačević

Kako je bila na odmoru i nedavno se vratila, naša šminkerka Isidora Beljin odlučila je da nam predstavi nekoliko novih make up proizvoda, od kojih ovog puta odvaja dva najnovija. U nastavku pogledajte koji su to novi brendovi, te i kako ih najbolje možete primenjivati.

two faced chocolate bar paleta 1

„Too Faced Chocolate Bar“ paleta je paleta koja bi svaka žena trebalo da ima, bilo da se profesionalno bavi šminkanjem ili za kućnu upotrebu. Ambalaža je metalna i nalazi se u kartonskoj kutiji gde na poleđini imate naznačene sve senke koje se nalaze u ovom spektru boja.

two faced chocolate bar paleta 2

Brend “Too Faced” u sve svoje proizvode stavlja kakao, koji je u ovoj kolekciji najzastupljeniji sastojak, a koji se u poslednje vreme zaista mnogo koristi u beauty industriji. Senke su kombinacija sedefastih i mat i izuzetno su pigmentovane. Cena ove palete je oko 6.000 dinara, a možete je nabaviti u svim Sephora radnjama.

two faced chocolate bar paleta 3

Paleta broji 16 senki, 14 su male (4,4g) i 2 velike, koje možemo nazvati i hajlajteri (13,3g). Unutra se nalazi i veliko ogledalo.

two faced chocolate bar paleta 4

Preko senki nalazi se i providna folija na kojoj pišu nazivi ovih senki: Glided Ganache, 
White Chocolate, Milk Chocolate, Salted Caramel, Black Forest Truffle, Triple Fudge, 
Marzipan, Semi-Sweet, Strawberry Bon Bon, Candied Violet, Amaretto, Hazelnut, 
Creme Brulee, Haute, Chocolate, Cherry Cordial, Champagne Truffle.

Koji još proizvod nam Isidora prepočuje pogledajte na sledećoj strani. 

Too Faced The Little Black Book of bronzers 3

„Too Faced The Little Black Book“ of bronzers sadrži osam različitih vrsta bronzera. Svaki bronzer ima 2,5g i sadrži tri mat bronzera: najsvetliji Milk Chocolate Soleil (Light/Medium), idealan za konturisanje svetle kože, Chocolate Soleil (Medium/Deep), Dark Chocolate Soleil (Deep/Tan) i svi neodoljivo mirišu na čokoladu.

Too Faced The Little Black Book of bronzers 5

Ostali bronzeri imaju sedef i sitne šljokice u sebi, kao na primer Snow Bunny koji ipak više podseća na hajlajter nego na bronzer. Zatim Beach Bunny, koji može biti hajlajter ili bronzer, zajedno sa Pink Leopard. Nijanse idu savršeno jedna uz drugu, i jedna preko druge i lako se kombinju.
Endless Summer ima malo hladniji ton, ali može da opstane na licu i 16 sati. Pored njega, tu je i Sun Bunny, koji u sebi sadrži dva toplija tona, jedan svetliji, a drugi tamniji. Cena je oko 40 eura.

Too Faced The Little Black Book of bronzers 4

Tagovi: