Zašto su senke koje sadrže kakao neophodne svakoj ženi?

by | mart 11, 2016
Komentarisala: L&Z šminkerka Marijana Grabovica, 066/669-45-59; Facebook: Marijana Grabovica Make Up

Šminkerka: Marijana Grabovica, 066/669-45-59;                Facebook: Marijana Grabovica Make Up

Priredila: Tamara Kovačević

Priredila: Tamara Kovačević

Predivno iskustvo sa Too Faced Chocolate Bar paletama, počinje i pre nego što je otvorite i počnete da je koristite. Opojan miris čokolade obuzima vas u samom startu i ostavlja vas zatečene i oduševljene. Za ovu aromu zaslužna je posebna tehnologija proizvodnje ovih senki koje su pigmentisane čistim antioksidansima bogatim kakao prahom.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Moje iskustvo sa ovom paletom je neprocenjivo. Kada probate ovako nešto, veoma je teško vratiti se rutini na koju ste navikli. Sem opojnog mirisa čokolade, ove senke se veoma lako blendaju, što je veoma bitno, posebno za devojke koje ne poseduju zadovoljavajuće umeće senčenja oka. Ova očaravajuća čokoladna paleta boja, omogućiće vam da što lakše ostvarite željeni rezultat.

Foto: Aleksandar Milutinović

Foto: Aleksandar Milutinović

Zadimljen pogled je nešto što će uvek biti u trendu, a vašem pogledu daće određenu dubinu i moć. Osobe sa spuštenim kapcima posebno su oduševljene ovakvim mejkapom, jer je neke druge tehnike šminkanja očiju teže primeniti na takav tip kapka.

Prilikom odabira boja za postizanje „smokey eyes“ efekta, možete eksperimentisati od neprevaziđenog senčenja oka zagasito crnim nijansama, preko sivih, braon i plavih tonova, do nežno ljubičastih. Sve te nijanse, nalaze se u sklopu Too Faced Chocolate Bar paleta. Semi-Sweet Chocolate Bar je toplija varijanta palete Chocolate Bar, ali obe palete sadrže i hladne i tople boje.

Foto: Aleksandar Milutinović

Foto: Aleksandar Milutinović

Ja sam se odlučila za Semi-Sweet Chocolate Bar paletu, jer sadrži senku u plavoj, a kod Chocolate Bar u ljubičastoj nijansi. Takav odabir mi je omogućio da, plavi smokey eyes sprovedem u delo, jer odgovara boji mojih očiju, a takođe je najnoviji trend. Naglasila sam oči, a pritom izbegla ruž za usne u jakoj i tamnoj boji, jer zlatno pravilo glasi „Nikad ne naglašavajte oči i usne istovremeno.“ U ovom slučaju odlučite se za ruž ili sjaj u boji vaše kože (popularni „nude lips“) ili za nijansu tamniji. Obratite pažnju da oči lepo osenčite, bez grubih prelaza i oštrih linija.

Još make up saveta potražite OVDE.

Tagovi: