Ženomušk

by | maj 1, 2014

Ili muškožen, svejedno…

dobar_lik

Oduvek sam bio, u najmanju ruku, ravnodušan prema onim modnim ili čak erotskim fotografijama na kojima je pokušano da se seksepil žene istakne pomoću nekih muških atributa.

Recimo, užasno mi je neseksi žena sa muškim (fedora) šeširom, kravatom, košuljom ili tregerima. Žene koje puše tompuse ili one odevene kao radnici na građevini ili rudniku. Nikada to nisam smatrao privlačnim i uvek je u meni izazivalo samo hlađenje i nezainteresovanost. Ipak, moram da priznam da volim kad žena ima neke muške osobine. U glavi, da se tako izrazim…

Ne volim baš ni one što se u sport razumeju više od mene (a to nije teško jer se ja ne razumem uopšte), idu po utakmicama i, kao, izgaraju za svoj tim ili reprezentaciju. Ali, recimo, volim ženu koja može muški popiti i pojesti! Volim žene koje se razumeju u politiku i strastvene su u vezi sa njom.

Volim žene koje se pale na, recimo, automobile! Ali ne onako kao sponzoruše koje znaju samo da prepoznaju skupo. Nego baš onako, klipove da prebroje i dizela da prepoznaju. Volim žene koje priznaju da gledaju porniće. I to one tvrđe. Volim žene koje sakupljaju muziku i raspravljaju se o istoj.

Volim žene koje podelu na muške i ženske stvari vide samo u odeći i, donekle, kozmetici.

Danas pravim i roštilj i kotlić. Uvek se malo zaljubim u onu koja prva priđe da mi nešto pomogne.

Srećan vam Prvi maj, drage moje.

Tagovi: