„CALM“ je aplikacija koja će vam promeniti život: Oslobodite se stresa, anksioznosti i nesanice

by | 5 novembra, 2019

Startap iz Silicijumske doline dostigao je neverovatnu vrednost nakon objave Insight Venture Partners koji su odlučili da ulože 25 miliona dolara u njen razvoj.

Inače, Calm je prošle godine bila proglašena za najbolju aplikaciju za iPhone od strane Epla, a mnogim korisnicima pomaže da spavaju bolje, izgrade samopouzdanje i umanje stres i anksioznost, sve uz pomoć meditacije, muzike i priča za spavanje.

“Guglova studija iz 2011. godine pokazala je da učešće u meditacijskom programu čini velike promene u određenim delovima mozga koji se povezuju sa pamćenjem, samosvesnošću, empatijom i stresom“, nežnim glasom govori ženski glas čim pokrenete aplikaciju Calm u svojoj prvoj lekciji uz blagi zvuk talasa i ptica.

Aplikacija dozvoljava osnovne lekcije za smirenje i bolje spavanje besplatno, a za potpunu terapiju košta 60 dolara godišnje nakon što se iskoristi free trial.  Na  „Calm“ You Tube kanalu su okačene besplatne meditacije, muzika i priče tako da pre nego što skinete aplikaciju, možete proveriti njen učinak.

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.