Categories Stil života

Feng Shui: Koje boje odabrati za spavaću sobu?

Spavaća soba je najvažnije mesto u kući, iz razloga što u njoj obnavljamo energiju. Bilo spavajući ili samo odmarajući glavu od napornog dana, čitajući, i tako dalje. Zbog toga je veoma važno da naša soba bude lepo uređena, kako bi to vreme koje provodimo u njoj pozitivno uticalo na nas.

Za svakoga od nas pojam “lepo” ima različito značenje, pa tako možda vama prija određena boja, a nekom drugom ne prija. Takođe, sam raspored nameštaja u sobi i ostalih ukrasa.

Međutim, po dobro poznatoj Feng Shui tehnici, nećete samo urediti sobu tako da lepo izgleda, već ćete tim rasporedom nameštaja Ii odabirom prave boje, svaki put kada se nalazite u svojoj sobi obnavljati svoju energiju.

Ukoliko ste već upoznati sa Feng Shui tehnikom, onda znate o čemu govorimo, a ako niste, onda pročitajte i šta je to Feng Shui.

Šta je to Feng Shui?

Feng Shui (u prevodu “vetar voda”) predstavlja drevnu kinesku tehniku uređenja prostora u kome provodimo vreme, kako bismo se što bolje osećali u njemu. Korišćenjem Feng Shui tehnike obezbeđujemo sebi i svojoj porodici sreću i blagostanje.

Svrha Feng Shui-a u osnovi je  ravnoteža između energije, vremena i prostora. Drugim rečima, ravnoteža između zemaljskog i nebeskog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA