Filmski vremeplov: Filmovi iz 90-ih kojima se uvek rado vraćamo

by | 16 oktobra, 2019

S obzirom da je ovih dana vreme veoma promenljivo, što utiče i na naše raspoloženje, nema boljeg načina da veče provedemo ušuškani uz činiju omiljenih grickalica i film, za koji provereno znamo da je dobar i da u nama budi lepa osećanja.

Takvih filmova bilo je u 90-ima, a u njima i danas neizmerno uživamo. Ponekad nam jednostavno treba vrsta razbibrige i doza pozitivnog raspoloženja, zato je pravo vreme da provedete veče u ponovnom uživanju u nekom od omiljenih filmskih klasika 90-ih.

1. Zgodna ženaDžulija Rroberts zasigurno je kraljica romantičnih filmova, 90-ih godina, a posebno je intenzivna energija između nje i Ričarda Gira, u kultnom filmu, čiju radnju već znamo napamet. Ako želite film, u sličnom maniru, obavezno pogledajte i Svadbu mog najboljeg druga i Odbeglu mladu, koji su nam svima verovatno visoko na listi omiljenih filmova.

2. 10 stvari koje mrzim na tebi

Oo da, ovo je svakako naš omiljeni film, iz tinejdžerskih dana, ali ni danas se ne libimo da ga ponovo pogledamo. I da, znamo da smo svi „pali“ na Hit Ledžera u ovoj ulozi!

3. Razum i osećajnost

Za razliku, od prethodna dva, ovaj film, rađen je po romanu Džejn Ostin. Radnja prati dve sestre Dashwood, koje se nalaze u razdoblju života, kada njihova porodica ostaje bez oca i u finansijskim neprilikama, a udaja je jedini spas za njihovu porodicu. Da li će u tom trenutku poslušati razum ili osećajnost, osnovna je ideja vodilja istoimenog romana i filma!

Foto:@jessicalowndes

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.