Categories Horoskop

3 reči koje najbolje opisuju vaš horoskopski znak

Blizanci: luckasti, pametni, nepredvidivi!

Blizanci su pametni, ali ponekad ih smatraju pomalo luckastima! S ovim horoskopskim znakom možete razgovarati o raznim temama u kojima do izražaja dolazi njihova intelektualna snaga. Blizanci ne vole monotoniju, stoga stalno uče nove stvari. Okolinu može zbuniti to što su u jednom trenutku smireni, dok u drugom potpuno polude! No, to je ono što ih čini izrazito tajanstvenima i privlačnima.

Rak: nežan, intuitivan, brižan!

Rak je izrazito vezan za porodicu i pokazuje krajnju nežnost i brižnost. Najčešće ga kroz život vode intuicija i emocije. Rakovi vole brinuti o svojim prijateljima i članovima porodice. Retko kada se služe logikom, no tako najbolje funkcionišu. Ponekad ih smatraju hladnima, ali rakovi su zapravo vrlo osetljivi i emotivni.

Lav: zavodljiv, otvoren, egocentričan!

Lav je definitivno kralj Zodijaka. On je harizmatičan, neustrašiv i jako iskren. Privlači mnoge ljude, a njegov veliki ego se može činiti pomalo napadnim. Lavovi su zabavni, razigrani i vole pomoći prijateljima u nevolji, uprkos tome što jako vole pažnju, pa se ponekad čini da su sebični!

Devica: znatiželjna, razdražljiva, praktična!

Devica je izrazito praktična, stoga joj ponekad nedostaje mašte. Ona je prijateljski nastrojena, društvena i čvrsto stoji na zemlji. Ima izuzetne analitičke sposobnosti i ne boji se da ih koristi. Voli postavljati mnogo pitanja, u želji da vas što bolje upozna! Device su znatiželjne, ali mogu biti itekako razdražljive kada stvari ne idu po planu.

Pročitajte i…Kako se horoskopski znakovi nose sa raskidom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA