Categories Horoskop

Alternativne terapije: Lečenje prema horoskopskom znaku

Rak – Homeopatija

Homeopatski lekovi nastaju otapanjem u vodi, elementu kojim upravlja vaš vladalac, Mesec. Ista stvar koja izaziva neku bolest, u minimalnim količinama stvara neku vrstu vakcine koja povećava otpornost organizma. Homeopate leče poremećenu energiju manifestovanu kroz bolesti, a izlečenje više zavisi od vas nego od vrste bolesti.

Lav – Termoterapija

Pripadnicima horoskopskog znaka Lava ne prijaju dugotrajne terapije, a najviše bi voleli kada bi telo moglo da ozdravi samo od sebe. Zato lečenje toplotom može biti vrlo efikasno, jer vašim znakom vlada Sunce. Termoterapijska sredstva – voda, parafin, lekovito blato ili blato pomešano sa parafinom omogućavaju kvalitetno širenje krvnih sudova, bolovi se smanjuju, mišići opuštaju, a metabolizam ubrzava.

Devica – Fitoterapija

Fitoterapija, odnosno upotreba povrća i biljnih ekstrakta, u skladu je sa vašom ljubavlju prema prirodi, ali i otporom prema hirurškim intervencijama. Sa lekovitim biljem unose se i vrlo vredne supstance (eterična ulja, vitamini, prirodni antioksidanti, flavonoidi, minerali, enzimi) u vaš organizam, što ga jača i čini otpornijim, poboljšava metaboličke procese i eliminiše štetne materije iz njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA