Categories Horoskop

Alternativne terapije: Lečenje prema horoskopskom znaku

Vaga – Aromaterapija

Zbog vladaoca vašeg znaka, Venere, odgovara vam aromaterapija, koja pomaže da sprečavanju nastanka bolesti ili ubrzavanju oporavka. Aromatična biljna ulja i esencije deluju antibakterijski, antimikrobno i antivirusno, a ulja takođe pojačavaju efekat masaže i lečenja dodirom. To su metode koje vam odgovaraju. Moć eteričnih ulja vremenom se ne smanjuje, pod uslovom da se pravilno čuvaju. Kako vašim znakom vlada i Saturn, odgovaraju vam i metaloterapija i kristaloterapija.

Škorpija – Akupunktura

Vašim znakom vlada Pluton, planeta regeneracije, pa se prilično brzo oporavljate nakon bolesti. Ne plašite se da se suočite sa bilo kakvim tretmanom, pa i hirurškim nožem, pod uslovom da može da pomogne. Škorpijina žaoka, prisutna i u simbolu vašeg znaka, pokazuje da vas privlači sve što je oštro, pa vam odgovara akupunktura, alternativna metoda u kojoj se koriste igle. Fiksirane na meridijanima, kanalima koji prekrivaju celo telo, iglice pomažu da se uspostavi pravilan protok energije.

Strelac – Astrološka medicina

Kentaur, simbol znanja, vlada vašim znakom, pa može pomoći astrološka medicina. Iz natalnog horoskopa pacijenta doktor astrolog može zaključiti koji organi su najpodložniji oboljenjima, a preko tranzita planeta može odrediti najpovoljniji period za početak lečenja. Odgovaraju vam homeopatski lekovi izabrani na osnovu toga koja je planeta u vašem horoskopu “napadnuta”, što najčešće ukazuje na slabost određenog organa ili telesne funkcije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA