Categories Horoskop

Alternativne terapije: Lečenje prema horoskopskom znaku

Jarac – Kiroterapija, metaloterapija, kristaloterapija

Vaš vladalac Saturn upravlja kostima, pa vam odgovara kiroterapija. Osim na zglobove i kosti, ova terapija povoljno deluje i na mišiće, disajne, reproduktivne i organe za varenje, nervni i endokrini sistem. Odgovaraju vam i kristaloterapija i metaloterapija. Kristali koncentrišu i propuštaju određenu talasnu dužinu svetlosti koja prodire u odgovarajući organ, što povoljno utiče na imunitet, nervozu i depresiju.

Vodolija – Orijentalna medicina

Zahvaljujući vašem vladaocu Uranu, otvorenog ste duha, pa vas privlače razni oblici alternativnog lečenja, joga i meditacija. Odgovara vam orijentalna medicina, masaže i stimulisanje energetskih tokova, uz lekove na biljnoj bazi. Đumbir ima analgetsko delovanje, pa se vekovima koristi protiv bolesti zglobova i reumatizma, zubobolje i glavobolje, vaših slabih tački. Koren svežeg đumbira preporučuje se za zagrevanje organizma, preznojavanje i izbacivanje štetnih supstanci, a osušen koren protiv kašlja, reume i stomačnih tegoba.

Ribe – Pranoterapija

Emotivni ste i brižni, pa sa zebnjom proživljavate svaku bolest. Kako vama vlada Neptun, simbol ekstraosetljivih sposobnosti, ne volite agresivne, već mirnije oblike lečenja, kao što je pranoterapija. Polaganjem ruku iscelitelja iznad vašeg tela, bez dodira, njegova energija počinje da se kreće prema vašem organizmu. Dobra komunikacija između vas omogućava da prana, vitalna energija, ravnomerno kruži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA