Categories Astro svet

Kako da obradujete svaki horoskopski znak za Dan zaljubljenih

dan zaljubljenih horoskop

Dan zaljubljenih je pred nama. Želite da bude savršen i da nekim lepim i prigodnim poklonom obradujete voljenu osobu. Ukoliko niste sigurni prilikom odabira poklona, možda je najbolje da konsultujete horoskop.

Svaki znak ima svoje poimanje romantike i načina primanja i davanja poklona. Kako ćete izbeći greške pročitajte u nastavku.

Ovan za Dan zaljubljenih

Ovan je znak koji voli, u stvari obožava iznenađenja. Njemu je za Dan zaljubljenih potrebna zabava i nešto novo. Izvedite partnera u novootvoren restoran, započnite novi zabavan hobi zajedno ili joj/mu napišite ljubavnu pesmu – sve to predstavlja iznenađenje oduševićete ga/je!

Bik za Dan zaljubljenih

Bik voli da mu se udovoljava, dakle sa tako nečim ne možete pogrešiti. Odvedite je/ga u prijatan i lep SPA centar, poklonite mu/joj veliko pakovanje lepi čokoladica ili se ponudite da ih dugo i temeljno izmasirate.

Blizanci za Dan zaljubljenih

Blizanci su poznati kao veliki brbljivci, što mu više pričate više ćete ga oduševiti. Počnite sa romantičnim sms-om, zatim mu/joj ostavite ljubavno pismo na mestu za koje znate da će sigurno videti i dan možete završiti ljubavnim stihovima.  Time ćete ga učiniti srećnim.

Rak za Dan zaljubljenih

Rakovi su možda i previše romantični. Sve što je u duhu Dana zaljubljenih biće savršen poklon. Poklonite: čokoladni bombonjeru, buket cveća,  ručno napravljenu čestitku, prošetajte parkom držeći se za ruke.

1 komentar

  1. Ja sam Lav onaj notorni hahah, evo sada ću da vam kažem šta bi meni bio kao jednom Lavu idealan poklon za dan zaljubljenih..Na primer jedna vožnja royal cargo letom, može i do Sofije nije bitno..Sasvim jedan primeran i skroman poklon jednom lavu, šta kažete lavice? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA