Categories Astro svet

Kako da obradujete svaki horoskopski znak za Dan zaljubljenih

dan zaljubljenih horoskop

Lav za Dan zaljubljenih

Lav je najglamurozniji znak horoskopa. Obožava da se sve vrti oko njega, zbog čega je potrebno da svu pažnju za ovaj dan posvetite Lavu/Lavici. Fensi restora, najbolji klub u gradu, neko mesto koje svi obožavaju a gde će Lav doći do izražaja. Neka bude holivudski.

Devica za Dan zaljubljenih

Devica je kao i uvek, pa i na ovaj dan veoma ozbiljna. Međutim, ona je pored svoje ozbiljnosti i jako romantična. Izjave vaše velike ljubavi, iznenađenja koja će ih oboriti snogu, romantični pokloni, sve je to ono što će Devicu učiniti srećnom.

Vaga za Dan zaljubljenih

Vage su toliko romantične i nije lako fascinirati – ali Dan zaljubljenih je njihov dan da zasijaju. Vaše je da se pobrinete da uživaju u potpunosti. Poklonite im nakit, cveće, lepe reči i one će biti neizmerno zahvalne.

Škorpija za Dan zaljubljenih

Mističnim bićima poklonite misteriozan poklon za Dan zaljubljenih. Dobru staru potragu za izgubljenim blagom u kojoj će morati da se izbore za svoj poklon za Dan ljubavi. Ovo će ih ispuniti dobrom energijom bez obzira na to šta ste im poklonili.

1 komentar

  1. Ja sam Lav onaj notorni hahah, evo sada ću da vam kažem šta bi meni bio kao jednom Lavu idealan poklon za dan zaljubljenih..Na primer jedna vožnja royal cargo letom, može i do Sofije nije bitno..Sasvim jedan primeran i skroman poklon jednom lavu, šta kažete lavice? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA