Categories Astro svet

Kako da obradujete svaki horoskopski znak za Dan zaljubljenih

dan zaljubljenih horoskop

Strelac za Dan zaljubljenih

Strelac obožava zabavu, zato se potrudite da isplanirate nešto što podrazumeva aktivnost, zabavu i smeh. Duhovita čestitka, zabavna društvena igra ili veče komičara – sve što će ih oraspoložiti.

Jarac za Dan zaljubljenih

Povedite svog jarca na mesto gde ste se prvi put sreli, gde ste prvi put izašli, pustite muziku koju ste tada slušali i uživajte u nostalgičnim trenucima. To je ono što svaki jarac voli.

Vodolija za Dan zaljubljenih

Vodolija je horoskopski znak koji voli da se igra umom. Zaposlite joj sive ćelije komplikovanim društvenim igrama, poklonite joj dobro knjigu i biće vaša za ceo život. Iako izbegava romantiku Vodolija to u duši jeste. Večiti romantik.

Šta svaka vodolija treba da ima u svom ormaru?! 

Ribe za Dan zaljubljenih

Riba je najromantičniji horoskopski znak i zbog toga joj je neophodan i najromantičniji Dan zaljubljenih. Ljubavne poruke, mnogo cveća, čokolade u obliku srca i mnoga druga slatka iznenađenja.

1 komentar

  1. Ja sam Lav onaj notorni hahah, evo sada ću da vam kažem šta bi meni bio kao jednom Lavu idealan poklon za dan zaljubljenih..Na primer jedna vožnja royal cargo letom, može i do Sofije nije bitno..Sasvim jedan primeran i skroman poklon jednom lavu, šta kažete lavice? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA