Romansa sa ženom u ovom znaku je gorko-slatka i iz mreže njene ljubavi nikada nema povratka!

by | 23 septembra, 2016

Ako uđete u mrežu ljubavi žene u ovom znaku, znajte da odatle nema povratka… Čak i ako se naši putevi razdvoje, ona će uvek ostati prisutna, negde duboko u umu i srcu. Ona će biti toplo sunce na nagoj koži, kap kiše na trepavicama i miris prvog snega… 

Guliver/Getty images

Guliver/Getty images

Najtajanstveniji deo njene ljubavi jeste način na koji ona uđe pod kožu svom partneru – ona obuzme čitavu njegovu dušu.

To su žene RIBE – jedne od najmisterioznijih, ali i najromantičnijih znakova. One zbunju i plaše svoje ljubavnike istovremeno, i smatraju je gorko-slatkom, jer njena ljubav opija, ali svakako ume da bude i previše intezivna i naporna.

Ipak, koliko god da je teško voleti Ribe, nemoguće je ne pružiti im ljubav.

Pročitajte i… Neprikosnovene kraljice Zodijaka: Muškarci sanjaju o njima, a žene im zavide

Više o tome kakve su Ribe u ljubavi saznajte na sledećoj stranici… 

Guliver/Getty images

Guliver/Getty images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ono što Riba oseća lako može da se vidi u njenim očima. Jednim pogledom može da pokaže svu svoju ljubav i učini da se partner izgubi u njenoj nedokučivoj duši.

Ribe su stare duše zodijaka – one su već hodale ovom zemljom, i umeju da shvate svoje partnere na drugačijem nivou nego bilo ko drugi. Ona ima sposobnost da razume, a da joj čak ni ne objasnite, i to je jedna od prvih stvari koje stvaraju zavisnost od njene ljubavi. Ona vas prihvata bezuslovno, i zato ljubav svake druge žene izgleda bledo u odnosu na njenu.

Kada Riba voli, to nikada nije na pola puta. Uvek se daje u potpunosti. Ona ima stidljiv osmeh i daje zanosne poljupce. Romantična je i sanjar po prirodi – većinu svog vremena živi u svetu fantazije.

Nakon što sa Ribom provedete određeno vreme u svetu snova, više nikada nećete biti zadovoljni samo ovozemaljskim iskustvima u kojima većina ljudi uživa.

Šta god da dama Riba uradi, to izgleda čarobno. Ona voli da se njen partner oseća voljeno i prijatno, i uradiće sve da mu ugodi i usreći. Često ga iznenađuje, i baš zato svaki dan sa njom je nova avantura i nijedan ne liči na onaj juče.

Riba jeste maštar, ali se nikada ne zadrži samo na tome – ona radi na ostvarenju svojih snova.

Ona je strpljiva, razumna i zna da vredi sačekati stvari koje su toga vredne. Ume da pruži utehu na pravi način i u pravom trenutku, i baš zato joj se partner uvek iznova vraća.

Bez obzira koliko žena Riba ume da bude „luckasta“ s vremena na vreme i previše entuzijastična, kada aprtner vidi iskru u njenim očima, zauvek postaje zavisan o njoj. I ta zavisnost se temelji na duši, ali živi u srcu. Njen partner uvek ima blagi osmeh, jer zna da ima upravo ono što mnogi samo žele. To je osećaj potonuća u najdublji okean, prepuštanje i uživanje u talasima i shvatanje da je jedini način živeti u harmoniji i ljubavi sa Ribom – jednostavno je pustiti da njene emocije obuzmu sve.

Pročitajte i… Ljubavni horoskop za oktobar! Strasti su se zatalasale, nekog čeka romansa za sva vremena!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.