Šta će se 5. juna desiti “među zvezdama“?

by | 31 maja, 2017

Kada sam nedavno pričala sa Helenom Cupać o tome šta su nam „zvezde spremile“, koleginice su mi napravile listu pitanja za sledeći astro razgovor s njom. Pre no što krenemo u detalje, evo šta će se dešvati čim zakoračimo u juni:

Foto: Pixabay

■ Od 7. juna do 5. jula venera će biti u znaku Bika, gde se ona – kao planeta ljubavi – najbolje oseća. U tom periodu ćemo se, kad je ljubav u pitanju, malo ulenjiti, a naročito žene, koje će očekivati da se muškarci – baš kao što su nekada činili – trude da ih zavedu. Komunikacija će biti prisnija, a u partnerskim odnosima će vladati harmonija. Veze koje se u tom periodu započnu imaju tendenciju da traju, baš kao i brakovi koji će se sklopiti. Osim ljubavi, uzlet će doživeti i naš apetit, a naročito naklonost prema slatkišima.

■ Od 5. juna do 20. jula mars će biti u znaku Raka, što pravi malo napetiju situaciju. Dve i po godine mu je trabalo da se vrati na, uslovno rečeno, početnu poziciju. Budući da je Rak simbol porodice, a mars akcije, pa i napada, ova kombinacija će doneti tenzije u porodici. U tom periodu najbolje je ne reagovati, odolevati provokacijama, žargonski rečeno – iskulirati. Ne treba ulaziti u rasprave, jer se mogu završiti konfliktom, a višak energije treba trošiti na poslove ili hobije u kojima uživamo. To je dobar period za renoviranje stana. Treba paziti na uređaje, jer će biti podložniji kvarovima.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.