Categories Godišnji horoskop

Godišnji horoskop za 2017: Ko bi trebalo da odmah prigrli svoje želje, a ko da se spremi na promene?

Foto: Gulliver/Getty Images
Foto: Gulliver/Getty Images

BLIZANCI

Vi ste pod uticajem Merkura, koji vas čini pragmatičnom, ali često i nervoznom osobom, pa vam savetujemo strpljenje, planiranje i trezvenost prilikom donošenja važnih i korenitih promena u 2017. godini. Obzirom da je 2017. godina finansija, savetujemo vam da sa posebnom pažnjom postupate na finansijskom planu, jer, iako vas čeka povoljna godina, ne smete zanemariti mogućnost povremenih uspona i padova, posebno ako imate sklonost da brzate i ulažete u rizične poslove zarad veće dobiti.

Ako ste pak jedan od izuzetaka i spadate u odgovorne i ozbiljne Blizance smeška vam se prrilika za veliki uspeh, i zavidno povećanje prihoda. Ogroman kreativni potencijal koji ćete pronaći u sebi koji će vam prilično goditi, posebno nakon teške i nepovoljne godine kakva je bila prethodna. Postoji mogućnost da najveći deo zarade ostvarite kroz saradnju sa strancima.

U ljubavi ste vrlo dosledni, ali se sve do sredine leta možete te se osećati zanemarenim, ili možda s pravom posumnjati u partnerovu vernost. Ipak, najveću energiju imaju upravo vaši postupci, pa vam mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da duboko u sebi potražite snagu i oživite stare strasti i podsetite partnera na osećanja koja su vas i spojila.

Logično, što se više budete bavili sobom u najstojanju da postanete bolja osoba za sebe, promene koje će neminovno uslediti učiniće vas boljom osobom i za ostale. Nikada nemojte zaboraviti ni činjenicu da svi mi krojači sopstvene sudbine i ništa ne prepuštatajte slučaju.

Povedite računa o ishrani, jer nije samo dovoljno utoliti glad i smanjite unos nezdrave, brze hrane i alkohola.

RAK

Znak kojim upravlja Mesec, i koji je odgovoran za većinu karakternih osobina Rakova i nagoni vas preteranoj osetljivosti i čestim promenama raspoloženja, doneće i previše posla na poslovnom planu, a posebno u međuljudskim odnosima na poslu.

Pored mnogih izazova koji Vas očekuju po pitanju poslova sledi vam i nepovoljan period za pokretanje privatnih projekata, pa vam mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da sačekate jesen ukoliko želite da započnete privatan biznis ili osnujete preduzeće.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Na emotivnom planu bićete na konstantnoj “klackalici” između onoga što se od vas očekuje i što osećate kao svoju dužnost i iskrene potrebe da sledite prvenstveno svoje potrebe. Ljubavni život Rakova rođenih u prvoj dekadi jula, biće obojen borbom za naklonost osobe koja im već se duže vreme putuje po mislima. Kada je emotivni život Rakova u dugim vezama u pitanju, imaćete utisak da je partneru sve važnije osim vas. Položaji planeta u maju i oktobru doneće vam mogućnost da obnovite staru ljubav ali i energiju da započnete novu romansu sa osobom koju ste dugo smatrali za prijatelja.

Po pitanju zdravlja mali godišnji horoskop za 2017. vam poručuje da ne izbegavate lekara i ne zanemarujete simptome “običnih” prehlada, već da se o svemu posavetujete sa svojim lekarom. Nekih većih problema neće biti, ipak, ne može da škodi da malo povedete računa o ishrani i radite na podizanju imuniteta i opšteg fizičkog zdravlja.

Pročitajte i… Veliki ljubavni horoskop do 15. januara! Nekog čekaju velike trzavice, a nekog čarobni susret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA