Categories Godišnji horoskop

Godišnji horoskop za 2017: Ko bi trebalo da odmah prigrli svoje želje, a ko da se spremi na promene?

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

LAV

Lavovima neće biti preterano lako, posebno onim predstavnicima ovog Znakka koji su u zrelim godinama, jer im predstoji suočavanje sa vrlo nezgodnim neprijateljima koji imaju hiljadu lica. Neke vrlo bliske osobe će biti u velikom iskušenju da provere izdržljivost vaših nerava, posebno po pitanju poverljivosti i prijateljske odanosti.

Savetujemo Vam da se posvetite porodici i provedete više lepih trenutaka u društvu najbližih članova porodice. Nepravedno ih zapostavljate, pa razmislite o tome da u narednom periodu više vremena provedete sa njima umesto sa površnim poznanicima koji se izdaju za prijatelje.

Na ljubavnom planu možete očekivati vedro i stabilno vreme, bez značajnih promena i možda pomalo dosadan period. Naravno, uvek možete pokušati da prevarite sudbinu, prekršite svoja pravila i spremite se na spontani napad na osobu koja vam se već duže vreme dopada. Uradite baš ono što nikada ne biste u normallnim okolnostima i pokušajte da oslobodite Lava koji čuči u zasedi duboko u vama!

Lav je znak apsolutne energije i revolucionarnog duha, pa bi kao rođeni lideri trebalo da svoje organizacione sposobnosti stavite na test i pokažete više inicijative na poslu, jer vam već na početku godine nailazi veoma povoljan period za napredak na poslu.

Ukoliko posedujete sopstveni biznis, početkom maja imaćete nekoliko povoljnih nedelja za unapređenje poslovanja.

Zdravlje prilično stabilno, ali vam kondicija nije na najzavidnijem nivou, pa pokušajte da se malo više angažujete na aspektu fizičkih aktivnosti. Redovne duge šetnje na čistom vazduhu će vam svakako prijati.

DEVICA

Device su po mentalnom sklopu najsličniji Blizancima, zbog zajedničkog vladaoca Merkura, ali daleko mudriji, staloženiji i praktičniji, što im u 2017. godini može doneti dosta dobiti, pogotovo kroz saradnju sa strancima.

Na finansijskom planu, mali godišnji horoskop za 2017. vam savetuje da tokom aprila, septembra i decembra ne potpisujete velike ugovore, niti da stvarate prevelike tenzije u odnosima sa konkurencijom. Dobro osmišljena i pametna saradnja sa njima može dovesti do velikog novca, ali jedino u smislu partnerskih odnosa.

S obzirom na to da je vas nemoguće promeniti, partner će imati problema da uskladi svoja očekivanja sa realnom satisfakcijom, pa tokom 2017. godine možete očekivati manja previranja i povremene nenadane izlete u preterano romantične trenutke. Nesumnjivo je da će partner pokušati da istraje u nastojanju da povrati strast u vašoj vezi, pa možete očekivati nekoliko nesvakidašnjih situacija.

Slobodne predstavnike ovog znaka čeka jako zanimljiva godina, posebno u letnjem periodu, konkretnije prvom polovinom avgusta, jer će vas tada savladati vaša kontinuirana želja da konačno pronađete srodnu dušu.

Možda će vaša sujeta biti pogođena povremenim neuspesima, ali možete očekivati razrešenje koje će ići u vašu korist. Između ostalog, pomoćiće vam i da prihvatite da morate da činite ustupke, ali ne samo u teoriji ili na rečima, već i na delu.

Zdravlje bez većih problema, ipak, dobro bi bilo da promenite svoj stav prema porocima. Ako biste se posvetili sopstvenom zdravlju onoliko koliko ste posvećeni razonodi i izlascima, učinili biste monogo za vaše zdravlje, pa razmislite šta su vam prioriteti.

Pročitajte i… Detaljan horoskop za januar: Kome se sreća smeši, a za koga je ovo težak period?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA