Categories Godišnji horoskop

Godišnji horoskop za 2017: Ko bi trebalo da odmah prigrli svoje želje, a ko da se spremi na promene?

radostan covek, srecan covek
Guliver/Getty Images

STRELAC

Vreme je da strepnje od gubitka posla ili pozicije koja vam godi zaboravite i iskoristite jako povoljan period (od početka februara do sredine aprila) kada će biti potrebno da istaknete sebe i predstavite se pretpostavljenima u najboljem svetlu.

Iskoristite svoje liderske sposobnosti i potrudite se da doprinesete ne samo jednostavnim odrađivanjem posla već dajte sve od sebe da napravite povoljan trenutak da porazgovarate o povišici ili unapređenju.

Finansije vam na žalost neće biti jača strana, jer koliko je drugima teško da se nose sa vašom impulsivnom prirodom, toliko je i vama samima teško da kontrolišete potrošačku zver koja čuči u vama, spremna da krene u lov čim vam stigne sms da je legla plata. Obuzdajte se i svedite kupovinu samo na apsolutno potrebne i korisne stvari, što u najvećem broju slučajeva ne podrazumeva prežderavanje u finim restoranima ili vožnju taksijem.

U svakom slučaju mali godišnji horoskop za 2017. vam savetuje da smanjite količinu energiju koju ulažete u ispravljanje krive Drine ili izveđenje besnih glista i pozababite se samokontrolom.

Po ljubavnom pitanju bićete nezadovoljni, razdražljivi i prilično komplikovani, što inače nije osobina vašeg znaka, ali samo do sredine februara kada možete očekivati preporod u odnosima sa dragom osobom. Osoba iz prošlosti može pokušati da vam destabilizuje vezu ili brak, pa se zbog toga možete osećati loše.

Za slobodne Strelce ništa novo sve do početka leta 2017. kada možete očekivati nagli skok seksualne energije, koja Vam u kombinaciji sa vašim komplikovanim umom može doneti toliko zabave da vam neće biti dobro. Najsrećniji period u ljubavi čeka vas početkom proleća, a Vama savetujemo da se prepustite i uživate.

Zdravlje će najviše zavisiti od vas. Ne zapostavljajte tegobe koje prećutno trpite i promenite navike. Posavetujte se sa lekarom oko svake sitnice, pa i pod rizikom da vas gledaju kao ludaka i povedite više računa o zdravlju. Dobra kondicija nije nešto čega se treba plašiti niti je vežbanje toliko grozno i dosadno kako vam se može učiniti na prvi pogled. Bavite se sportom.

JARAC

Iako većina ljudi o vama pretpostavlja da ste hladni i preterano ambiciozni, vi u stvari sve radite radite punim srcem, a kada vas neko razočara, okrenućete mu leđa kao da nikada nije ni postojao. Saturn, vaš vladaoc u znaku Raka daje vam potebnu mudrost, dom vaš ponos ne dozvoljava da pokažete koliko je kredita kod vas bilo ko potrošio. Time ljude držite u neznanju, a sebi ostavljate manevarski prostor, što čini da se osećate nadmoćnije.

Godina 2017. će biti vaša godina po mnogim pitanjima, a ponajviše na finansijskom planu. Osetićete veliku snagu koju bi trebalo pametno iskoristiti u smislu stručnog usavršavanja, ili mogućih unapređenja. Brokerske transakcije ili kockanje su za mnoge predstavnike vašeg znaka veliki izazov.

Budite svesni da možete očekivati ogrmne gubitke u igrama na sreću, pa vam mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da se posvetite svojoj struci i izbegavate kockanje po svaku cenu, a posebno tokom zime i proleća 2017. godine.

Ljubavni život biće pun uzbuđenja koja ćete dobro podneti, a početkom leta očekuje vas period praštanja i razumevanja koji može biti bolan, ali će u budućnosti biti ključan za preporod vaše veze. Pokažite razumevanje i imajte strpljenja za partnerove povremene izlete u sumanute i nerealne situacije koje vas uvek čine napetim i pokušajte za promenu da razumete kako se vaš partner zapravo oseća. Slobodni Jarčevi mogu imati romantične susrete sa Vodolijama, Ribama, Rakovima ili Devicama.

Tokom prvog dela godine psihička iznurenost vam može doneti glavobolje tenziju, a s početka jeseni očekuju vas manji problemi sa pritiskom.

Pročitajte i… One su magične astro žene. Za njih muškarci prelaze brda i dolina i niko ne odoleva tolikoj količini šarma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA