Categories Horoskop

Horoskop otkriva: Kako u vezi funkcionišu pripadnici istih horoskopskih znakova?

Veza sa osobom koja ti je po mnogo čemu slična, obiluje gomilom prednosti, ali nikako nije bez mana. Ipak, jedna stvar je kada ste oboje blagih kataktera, ali veze dve buntovne osobe, verovatno ne liče na mirnu luku. Kako bi vaša veza izgledala sa pripadnikom istog horoskopskog znaka, zavisi od toga u kom znaku ste rođeni. Neke kombinacije važe za potpuno savršenstvo, dok su neke veze istih znakova, već na početku osuđene na propast.

Astrolozi kažu, da parovi koji imaju isti horoskopski znak, uglavnom razumeju jedno drugog, što je svakako prednost ovakve veze. Međutim, ponekad jednolično ponašanje može da vas dovede u situaciju, u kojoj vam treba drugačije mišljenje, kako biste rešili problem.

Parovi istog znaka, koji dobro funkcionišu zajedno:

Bik

Bikovi važe za veoma praktične i odgovorne osobe, kojima treba stabilnost, tako da su zapravo dva Bika idealan spoj, koji će se retko kad sukobiti.

Lav

Lavovi su spremni da jedno drugom daju svu potrebnu pažnju. Kao par su zabavni i veoma romantični, dok uživaju u strasnim pogledima, koje razmenjuju.

Vaga

Vage će imati jako skladnu vezu sve dok su u stanju da oboje drže balans, a kada se ravnoteža naruši, veza se za čas može pretvoriti u minsko polje.

Strelac

Strelčevi će jedno drugom pružiti potrebnu slobodu, a uz to, pratiće jedno drugo u svakoj ludoj avanturi, pa njihova veza nikada neće biti monotona ni posesivna.

Devica

Device su idealan par, koji se u svojoj praktičnosti i odgovornosti samo dopunjuju. Njihova veza motivisaće ih na uspeh i zajednički napredak.

Ribe

Ribe su spremne da se u vezi potpuno predaju jedno drugome, pa će ovo biti možda najpožrtvovanija veza, puna ljubavi.

Pročitajte i…Žene Blizanci – drugačije od svih ostalih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA