Categories Horoskop

Horoskop otkriva: Koji je vaš povod za raskid

Svako od nas ima nešto preko čega definitivno ne bi mogao da pređe u emotivnom odnosu, ali neretko je baš ta stvar uslovljena karakternim osobinama, koje smo nasledili od našeg horoskopskog znaka.

Možda je drugima to sitnica, ali vama je baš ova osobina ili navika vašeg partnera, povod za raskid:

Ovan – posesivnost

Ovnovi ne tolerišu posesivnost i ne žele da se pored svog partnera u bilo kom smislu osećaju sputano. Oni vole svoju slobodu i čim osete da ih neko guši, odlaze bez objašnjenja.

Bik – nepoštovanje

Bikovi su veoma ponosni i od svojih bliskih osoba očekuju poštovanje. Kada ono izostane, za vas više nema mesta u njihovom životu.

Blizanci – rezervisanost

S obzirom na snažnu energiju i avanturistički duh, Blizanci pored sebe ne trpe zatvorene osobe, koje ne znaju da se zabave i prilagode svakoj situacije, jer im takve osobe kvare zabavu, a Blizancima je to neoprostivo.

Rak – ne pokazivanje emocija

Rakovi su veoma posvećeni partneri i ne mogu da razumeju da se njihov partner pred njima zatvara. Oni žele bujicu emocija na sve strane i ako to ne dobiju u samom početku, sa tim se veoma teško mire.

Lav – stidljivost

Lavovi su osobe sa jakim samopouzdanjem i pored sebe vide istog takvog partnera. Ne pristaju ni na šta manje, a posebno ne na stidljive i povučene osobe, koje pored njih ne mogu doći do izražaja.

Pročitajte i…Pripadnici ovog horoskopskog znaka rođeni su da promene svet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA