Categories Horoskop

Horoskop otkriva: Pripadnici ovih horoskopskih znakova nemaju sreće u ljubavi

Dok su neki sami krivi za svoj ljubavni debakl, nekima je emotivni neuspeh zapisan u zvezdama. Pripadnici ovih horoskopskih znakova godinama bezuspešno tragaju za partnerom iz snova i ljubavnom pričom sa srećnim krajem.

Rak

Iako važe za veoma posvećene partnere, Rakovi nemaju sreće u ljubavi i to uglavnom svojom krivicom. Kada se zaljube daju se u potpunosti i zbog toga vrlo često budu iskorišćeni i povređeni i ostanu slomljenog srca.

Devica

Kad se jednom opeku, Device se drže na oprezu i zaista teško se u potpunosti upuštaju u vezu, pre nego što se uvere da im ta osoba neće slomiti srce. Ali upravo zbog preteranog opreza, Device neretko propuste i ljubav svog života.

Jarac

Jarčevi najveći problem imaju s vremenom, jer uglavnom prave ljude upoznaju u pogrešno vreme, jer u određenim životnim etapama, umesto ljubavi imaju druge prioritete.

Ribe

Zbog prevelikog poverenja u ljude, Ribe često prave pogrešne emotivne izbore. Još veći problem je što neretko ništa ne nauče iz svojih grešake i ponovo dozvole da budu emotivno povređene.

Foto: @weheartit

Pripadnici ova 3 horoskopska znaka ovog leta doživeće pravu letnju ljubavnu avanturu

Zanimljivo: Sve što niste znali o osobama rođenim u maju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA