Categories Horoskop

Horoskop otkriva: Zašto si još uvek single?

Single je svakako naš izbor, bilo da je reč o stilu života koji nam prija, ili o tome da još uvek tragamo za pravom osobom za nas. Naš horoskopski znak, ponekad ima uticaja čak i na to zašto još uvek biramo, ili ostajemo single.

Ovan

Ovnovi tačno znaju šta od života, ali i od partnera žele i ostaće sami sve dok ne pronađu baš ono za čim tragaju. U vezu će se upustiti tek onda, kada pronađu osobu koja može da prati njihovu energiju.

Bik

Oni uživaju u svojoj zoni komfora i ako su se već učaurili u svoju samoću, veoma će se teško odlučiti da iz nje iskorače, kako bi se upustili u vezu.

Blizanci

S obzirom da svu svoju energiju ulažu u vezu i pored sebe žele partnera, koji će znati to da ceni, Blizanci biraju da budu sami, sve dok ne pronađu nekoga, ko će dopustiti da im unesu promenu u život i ko će ih zbog toga neverovatno ceniti.

Rak

Dok ne pronađu osobu s kojom će biti u dugoj, ozbiljnoj vezi, punoj ljubavi, Rakovi, posebno žene, biraju da budu same, kako ih prolazne avanture ne bi povredile i slomile im srce.

Lav

Lavovi su skloni flertu i zabavi, ali u vezu stupaju samo sa onim ko ispunjava sve njihove kriterijume, do tada su solo i uživaju u slobodi i zabavi.

Devica

Device zaista nisu brzoplete, kada su veze u pitanju. Strpljive su a svoje slobodno vreme koriste za rad na sebi, kako bi bile gotovo savršene, kada u njihov život ušeta osoba vredna pažnje.

Horoskop otkriva: U kom znaku Zodijaka se rađaju najbolje supruge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA