Categories Horoskop

Horoskop za mališane: Ovan je rođeni vođa, a Vodolija buntovnik bez razloga

OVAN

Deca rođena u ovom znaku su pustolovna i puna energije. Znaju biti vrlo odlučna i svojeglava, što posao roditelja baš i ne olakšava. Prirodni su vođe te često znaju biti frustrirani kada stvari ne idu po njihovom planu. No, nekoliko reči ohrabrenja i zagrljaj mogu popraviti lošu situaciju.

 

BIK

“Tvrdoglav kao bik” je fraza koju smo puno puta čuli. Ona je istinita, pogotovo kada su u pitanju deca rođena u ovom horoskopskom znaku. Kada jednom nešto naume, vrlo teško ih je odgovoriti od toga i roditelji se znaju itekako namučiti. Takva deca su vrlo snažna te vole imati svakodnevnu rutinu koja im pruža osećaj stabilnosti.Kada se naljute, najbolje je da ostanete prisebni i smireni.

 

BLIZANCI

Uz njih retko kad ćete uspeti doći do reči. Vrlo su pričljiva deca te imaju puno različitih interesa koji se često menjaju. Društveni su, smešni i znatiželjni, no vrlo lako se mogu zasititi te im brzo neka zanimacija postane dosadno. Upravo to ponekad zna biti itekako iscrpljujuće za roditelje.

RAK

Deca rođena u ovom znaku prirodno su osetljiva, a kada ih osećaji preplave znaju se povući u sebe. Lako ih je povrediti, stoga je važno da roditelji posebno pripaze na to. Ta deca vrlo su brižna i pažljiva. Ne vole biti u centru pažnje, a ponekad žele samoću umesto društva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA