Categories Horoskop

Horoskopski znakovi koji prenagljuju u vezama

Kada su veze u pitanju, nemoguće je očekivati da oba partnera idu istim tempom. Pa ipak, pripadnici određenih horoskopskih znakova ne znaju šta znači reč polako, barem ne kada je zabavljanje u pitanju.

Evo nekih  horoskopskih znakova koji žure kada su u ptanju emotivni odnosi:

Strelac

Iako se snalaze kada su sami, Strelčevima prija kada imaju partnera i zato su stalno u potrazi za svojom drugom polovinom. Kada jednom uđu u vezu, oni žele što brže i što više, zato njihovi  partneri ponekad predlažu da malo uspore, međutim, oni tada postaju još nestrpljiviji.

Ovan

Ne samo da vole da sve ide brzo, oni žive za to da sve ide tempom koji oni diktiraju. Opsednuti kontrolom, postaju jako napeti ako primete da njihov partner ima drugačiju percepciju veze.

Devica

Device znaju tačno šta žele, a takođe znaju i da je jedini način da to dobiju da to i kažu. Ako pak nemaju  hrabrosti za snažan stav, odlučiće se za pasivno – agresivni pristup i manipulacijom pokušati da dobiju sve što su zamislili.

Lav

Prosečni Lav neće samo hteti da sve ide brzo, jer želi da partner igra po njegovim pravilima. Uz to, on će očekivati da mu poklonite bezuslovnu pažnju i ljubav!

Pročitajte i…Osobe rođene u ovom znaku ne varaju i ne praštaju prevaru

Foto: Thinkstock

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA