Categories Horoskop

Kako funkcioniše veza pripadnika istih horoskopskih znakova?

Vaga

Dve Vage koje bi tragale za balansom i ravnotežom u odnosu, uspele bi da zajedničkim snagama donesu odluke, koje im je samostalno jako teško da donesu. Imali bi iste ciljeve i načela i jedno drugom bi definitivno bili savršen par.

Škorpija

S obzirom na težak i posesivan temperament Škorpija, njihova veza bi mogla da bude veoma duboka i puna poverenja, ali i neverovatno teška, puna kontrole i stvari, koje je na duge staze nemoguće tolerisati.

Strelac

Kako strelčevi uživaju u slobodi i avanturi, imaće razumevanja jedno za drugo i biće baš onaj par sa najluđim uspomenama i duboko zaljubljenim pogledom tokom cele svoje veze.

Jarac

Dva tvrdoglava Jarca, koja žele da sve uvek bude po njihovom definitivno nemaju zajedničku budućnost, jer ni jedno od njih nije spremno da se povuče.

Vodolija

S obzirom da su Vodolije veoma osobene, njihova veza bi zaista teško mogla da funkcioniše, jer bi vrlo često moglo da dođe do nepoklapanja energije.

Ribe

Ribe su savršene zajedno, pune emocija i posvećene su svom partneru, ali jedina opasnost koja vreba njihovu vezu je surova realnost, od koje zajedno beže.

Foto: @dirthibootsandmessyhair

#astrotalks: Svi znamo za retrogradni Merkur a kakve događaje nam donosi retrogradni Jupiter?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA