Categories Horoskop

LJUBAVNI horoskop za avgust 2017: Tajni ljubavni susret očekuje jedan znak!

Foto: Pinterest

Devica

Sve je u komunikaciji i razumevanju, a vaša sposobnost za komuniciranje će ovog meseca dostići vrhunac, zbog čega će vas partner verovatno još više voleti, poštovati i biti uz vas. Usled svega toga, trudiće se da vam udovolji i da vas razmaszi, pa očekujte jedan romantičan period koji će vas iznenaditi svojom prijatnošću i time da ćete otkriti da vam on veoma odgovara.

Vaga

Dok kod drugih romantika igra glavnu ulogu u odnosima, Vage će se nešto drugačije ponašati. Leto kod vas budi strast, budi neke želje zbog čega će doći do naboja seksualne energije, tako da će biti mnogo više varnica i strasti, nego nežnosti i romantike. Ovo će podjednako biti kod zauzetih, ali i slobodnih, pa će dani koji slede biti savršeni za vaš seksualni život.

Pročitajte i…Ove horoskopske znakove partneri najviše varaju i ostavljaju

Škorpija

U narednom periodu bićete u akciji. Imaćete neverovatnu želju da se non-stop krećete, da izlezite, da upoznajete nove ljude, što će slobodnim pripadnicima ovog znaka biti veoma dobro, budući da će se tako pronaći neko zanimljiv, dok će kod zauzetih Škorpija ovo izazvati probleme u vezi, te neke nesuglasice i slaganja koji će se pojaviti zbog ljubomore, kao i uvek.

Strelac

Početak narednog perioda neće biti najbolji za početak nove veze, ali neće biti dobar ni za one koji su već zauzeti. Neka neslaganja i mimoilaženja će dovesti do manjih problema i odvajanja, pa treba da se trudite da pokažete što više razumevanja i nežnosti prema partneru. Ali to nije problem zbog kojeg treba mnogo brinuti, jer će kasnije romantična osećanja uraditi svoje i dovesti sve na svoje mesto, gde treba i da bude.

Jarac
Ljubav je svuda oko vas i naredni period će apsoluto biti u vašem znaku, kao da neće imati mesta ni za šta drugo od toga koliko je velika i koliko vam odgovara. Imaćete potrebu da izrazite svoje emocije, pa pokažete svu svoju nežnu stranu, da budete što romantičniji, a to će partneru ili osobi koja to može da bude, veoma odgovarati, zbog čega vas u stvari čeka jedan lep i jako zanimljiv mesec.

Vodolija
Preokupacije na poslu i velika usmerenost na to da što više uradite za svoju karijeru, da budete što bolji na poslu, učiniće da se udaljite od svog ljubavnog života u većoj meri, zbog čeka se kod slobodnih neće ništa menjati u tom pogledu, a kod zauzetih će sasvim sigurno doći do zahlađenja odnosa. Trebalo bi, bar malo, da se udaljite od svakodnevnih obaveza i da usmerite malo pažnje i na drugu stranu svog života.

Ribe
Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je vaš emotivni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa tim sačekate i stavite stvari kakve trenutno jesu. Zvezde vam nisu baš najnaklonjenije, zbog čega je moguće da će vam planovi krenuti “lošim” putem i da se uopšte neće ostvariti na način koji želite. Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo sprovođenje.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA