Categories Horoskop

Mars u Ovnu doneće vam harmonizaciju emotivnih odnosa

Prvog januara Mars je ušao u znak Ovna i tu će se zadržati do sredine februara.

Piše: astrolog Helena Cupać

Pored Škorpije, ova planeta se najbolje oseća u Ovnu. Dok je bio u Ribama, posebno u poslednjim danima meseca decembra, naše aktivnosti, želja za akcijom i delovanjem bile su dezorijentisane. Ribe na neki način i predstavljaju dezorijentaciju, odnosno lutanje.

Sada Mars zna šta radi. Ima jasan cilj, snažan je i proaktivan. Doduše, pomalo nestrpljiv, ipak je u pitanju Ovan.

Mars predstavlja muškarca, mušku energiju i ako se osvrnete na period između 15. novembra i 1. januara, shvatićete da su muškarci zaista i bili „izgubljeni“ u tom periodu. Snaga im se napokon vraća i sada su ono što treba da budu.

Međutim, ova planeta nije usamljena u svom hodu, pravi aspekte, koji nisu uvek idealni. Ona će napraviti kvadrat sa Saturnom, Suncem, Mekrurom i Plutonom koji su se grupisali u znaku Jarca. Mogući su sukobi sa autoritetima, starijim osobama, braćom i sestrama…

Ipak, kakav će se kod vas scenario odigrati, pokazaće lični horoskop, odnosno polja kojim vladaju navedene planete kao i polja u kojima se nalaze.

S druge strane, tokom januara, Mars, koji predstavlja muškarca, pravi odličan aspekt sa Venerom, koja je ženska energija i koja će do kraja meseca biti u Strelcu. Ovaj aspekt može doneti skladan odnos u partnerstvu kao i mogućnost harmonizovanja narušenih ljubavnih priča. Ipak, muškarac će sada biti taj koji diktira pravila a žena će se sa njim složiti, ili pak neće. Opet u zavisnosti od ličnog horoskopa. Ali u svakom slučaju, prilika će se desiti.

Ovan u zdravstvenom smislu predstavlja glavu, odnosno telo i u ovom periodu su moguće glavobolje, povrede, posekotine, udarci… budite na oprezu.

Foto: GettyImages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA