Categories Horoskop

Merkur u Jarcu: Promene na poslovnom planu do kraja meseca

Merkur se nalazi u znaku Jarca i interesovanja nam se okreću ka onome što ovaj znak predstavlja: pozicija u društvu, realne i konkretne informacije, ozbiljnost u komunikaciji…

Posao je na prvom mestu, a tome pridonosi i Sunce u znaku Jarca koje će Merkuru praviti društvo još desetak dana. Sunce predstavlja svest kao i ego. Biće nam važna potvrda za ono što radimo, tražićemo da nam se daju zasluge za ono što radimo, a ponosno ćemo se držati svojih stavova.

Merkur pravi aspekte tokom ovog tranzita. Prošao je izazovan aspekt sa Marsom, ali ipak treba biti oprezan u saobraćaju. Dvanaestog i trinaestog januara će biti u konjunkciji sa Saturnom, pa se tada mogu javiti i teške misli, ćutanje i blaga depresija. Ne traje dugo.

Nakon toga, od četrnaestog januara, ova planeta ide ka Plutonu i javljaju se momenti kada sumnja raste: u voljenu osobu, prijatelje, rodbinu, kolege… ovaj aspekt može doneti i ekplozivne rasprave kao i potpuno ćutanje, odnosno kontrolu sopstvenih misli. Tome će doprineti i Uran, koji je u Ovnu a Merkur ga susreće dvadeset i drugog januara. Tada može doći do prekida ugovora, dogovora, promena toka u postojećim poslovnim planovima. Merkur govori i o platnom prometu, pa obratite pažnju na ovaj segment. Strasti se stišavaju od 25.1. Budite prisebni i strpljivi.

Intervju sa astrologom Helenom Cupać: Pročitajte šta nam zvezde predviđaju za 2019. godinu

Veliki mesečni horoskop za januar 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA