Categories Horoskop

Mesečni horoskop za jun 2019: Rešite probleme iz prošlosti i okrenite novi list!

Ovan

Dragi Ovnovi, jun mesec će biti nešto naporniji nego inače, a razlog su Saturn i Mars u opoziciji koji prave napet aspekt na vaše Sunce. Ma koliko se trudili da date sve od sebe (na polju posla, na primer), imaćete utisak da ne postižete željeno. Umirite svoju nestrpljivost, jer nije vreme za ishitrene odluke koje mogu samo naškoditi. Ljubavni život je dinamičan, imate utisak da nemate kontrolu u vezi u kojoj se nalazite i mogući su izlivi besa s obe strane. Zadržite hladnu glavu, kasnije ćete videte da je to bio mudar potez. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na pragu nove romanse sa osobom koja je potpuno drugačija od vas. Na samom početku, privući će vas, bez obzira na razlike, lakoća sporazumevanja, kao i osećaj da se već dugo, intuitivno poznajete. Zdravlje stabilno.

Piše: Astrolog Helena Cupac email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Bik

Dragi Bikovi, već neko vreme osećate zabrinutost na polju finansija, jer imate osećaj da novac prosto izmiče iz vaših ruku. Situacija se popravlja od druge polovine meseca i ponovo imate kontrolu. S obzirom na to da je planeta koja vlada vašim znakom od devetog juna u Blizancima, koja će vas pokrenuti i ubrzati. U jednom trenutku ćete raditi nekoliko stvari kao, obavljati pozive i pisati poruke. Vodite računa da ne zalutaju na pogrešnu adresu. Ako ste zauzeti, na polju ljubavi je potrebno da budete podrška voljenoj osobi, jer sada prolazi kroz neku vrstu krize. Slobodni Bikovi ulaze u paralelnu komunikaciju sa dve osobe što inače nije svojstveno vama ali želite znati o kome se radi pre nego što se odlučite na konačan izbor. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Dragi Blizanci, vi ste tokom ovog meseca jedan od najrazigranijih ali i najoptimističnijh znakova zodijaka. Sunce je u vašem znaku prve tri nedelje juna, a njemu se pridružuje i Venera 9.6. a ove dve planete, posebno Venera, daju vitalnost i beneficije toko svojih tranzita. Sopstvene potrebe će vam biti prioritet, pa će ostati malo mesta za nekog drugog. Na polju posla ste inicijator i lider, uz podršku saradnika. Ukoliko ste zauzeti, Venera doprinosi skladnom odnosu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka će se tokom juna prolepšati, sijaće po posebnim sjajem i samim tim, privući poglede okoline. Prilika za novu ljubav će biti i više nego jedna. Zdravlje je u redu.

Ribe su manipulatorke a Device mudre žene: Kom tipu žena vi pripadate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA