Categories Horoskop

Najveće zavodnice Zodijaka rođene su u ova 3 horoskopska znaka

Možda ne verujete u to, ali zvezde su uticale na naš karakter i dale nam posebnu karakternu crtu, koju smo nasledile od horoskopskog znaka kome pripadamo. Upravo su samopouzdanje, harizma i umeće flerta, karakterne osobine, koje su od svojih znakova nasledile sledeće pripadnice Zodijaka. 

Pripadnice ova 3 horoskopska znaka veoma su izazovne i ni jedan muškarac im ne može odoleti.

Lav

Lavice postaju centar pažnje, gde god da se pojave. One su neverovatne zavodnice, a najveći adut im je držanje čelične lady, koju ništa ne dotiče. Svojim snažnim temperamentom i odvažnim stavom, zavešće svakog muškarca, bez izuzetka.

Ribe

Žene Ribe pre svega privlače mušku pažnju svojom ranjivošću i romantičnom prirodom. Veoma su nežne i stidljive, što se muškarcima veoma dopada, jer vole da imaju priliku da nežnoj dami pruže utočište. NJihova emotivnost, pravi je izazov za dominantne, mačo tipove.

Blizanci

Žena Blizanac jednostavno ume da ukrade svačiju pažnju i zadrži je za sebe. Njihov stav, reči, pa čak i način mišljenja, sve dolazi do izražaja, kada se osmehnu i progovore. Sposobne su doslovno dda prevedu “žednog preko vode”, pa važe za najzavodljivije žene Zodijaka.

Pročitajte i…Muškarci rođeni u ovom znaku, važe za najveće džentlmene Zodijaka

Foto: @hellomolly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA