Categories Horoskop

Nedeljni horoskop do 17.06.

Jarac

Zaokupljeni ste velikim idejama i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija, obećava dobar profit i neki vid materijalnog dobitka. Stalo vam je da impresionirate svog partnera na neobičan način, vešto smišljate raznovrsna iznenađenja i novu ljubavnu taktiku.

Vodolija

Ponekad i one vrlo jednostavne stvari mogu da se iskomplikuju i da vas preokupiraju više nego što ste mogli i da pretpostavite. Najbolje je da unapred smislite alternativne planove kako kasnije nebi ste gubili vreme ili energiju u traženju nekog zaobilaznog rešenja. U ljubavnom odnosu možete da se prepustite raznim užicima koji vas prate. Sa velikim oduševljenjem prilazite svim idejama koje ima bliska osoba. Osećate da vam predstoji nova radost.

Ribe

Primećujete da okolina na vas vrši neki vid pritiska i ne dopadaju vam se tonovi koje prepoznajete kod određenih saradnika. Ipak, zarad zajedničkog uspeha prihvatite kompromisna neka rešenja ili dogovore. Nemojte propustiti dobru priliku za dodatnom zaradom. Zadovoljstvo koje vas ispunjava u odnosu sa partnerom i harmonija koja vas prati u porodičnom životu, pozitivno se reflektuje na vaše kompletno samopouzdanje. Opustite se uz bliske osobe.

Rančići su apsolutni must have ovog leta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA