Categories Horoskop

Nedeljni horoskop do 17. septembra

Ovan

Ponekad morate da preuzmete odgovarajući rizik u skladu sa zadatom situacijom u kojoj se nalazite ili sa novim poslovnim izazovima. Potrebno je da napravite listu prioriteta i da se opredelite za korisne ciljeve koji će vam omogućiti bolje uslove. Ne želite da neko izneveri vaša osećanja ili da donesete nepromišljenu odluku o zajedničkom životu. Stalo vam je da ponovo osetite partnerovu naklonost i uzajamnu privrženost.

Bik

Nailazite na neke nove ideje za koje ste veoma zainteresovani, jer nagoveštavaju dugoročniji uspeh. Potrudite se da okolina ozbiljno shvati vaše namere kako biste sebi obezbedili podršku u različitim fazama. Važno je da imate dobar predosećaj, kao osnovnu vodilju u ljubavnom životu ili odnosu sa bliskom osobom. Sada imate dobru priliku da na kalitetan način promenite neke porodične situacije. Prijaće vam partnerova pažnja i naklonost.

Blizanci

Spremni ste da korigujete sve što po vašem mišljenju nije u skladu sa visokim kriterijumima koje ste postavili ili nije na zadovoljavajućem nivou. Okolina poštuje vaše sposobnosti i neko će vas dobro nagraditi zbog zasluga koje imate u zajedničkim aktivnostima. U odnosu sa partnerom zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Sada sa velikim optimizmom posmatrate sve ono što se dešava u vašem zajedničkom životu i spremni ste na prilagođavanje.

Pročitajte i…Kako vaš horoskopski znak utiče na vaše veze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA