Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 10.12. do 17.12.

Ovan

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstaknuti ste na neka nova poslovna rešenja. Važno je da dobijete kompletnu podršku među saranicima, čak i u situacijama oko kojih se dobro snalazite. Ne treba olako da odbacujete nečiju asistenciju. U ljubavnom životu osećate laganu stagnaciju, stoga tražite izlaz ili rešenje na nekim drugim stranama. Ponekad delujete suviše zahtevno ili neumoljivo u odnosu sa svojim partnerom. Vreme je da se više opustite.

Bik

Potrudite se da sačuvate dobru koncentraciju u susretu sa saradnicima ili prilikom izbora poslovnih ciljeva. Dugoročniji uspeh podrazumeva pravilnu procenu vrednosti i poštovanje svih zajedničkih odluka. U ljubavnom životu suviše inistirate na ubedljivim dokazima ili tražite iskljućivo razumna objašnjenja za nečije ponasanje. Pažljivije analizirajte uzročno-posledične veze, koje ostvaljaju određeni trag na vaš ljubavni odnos.

Blizanci

Primećujete da novi događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, mudro pregovaranje i vešto prilagođavanje u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Dobro odmerite svoje mogućnosti pre nego što nešto objavite ili obećate pred saradnicima i prijateljima. Predosećate značajne promene u odnosu sa voljenom osobom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA