Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 12.02. do 18.02.

Rak

Postavili ste sebi listu prioriteta i ne dozvoljavate da vas neko ubeđuje u drugačija rešenja. Pokazaće se da imate dobru procenu i još bolji način da ostvarite svoje namere. Udružite se sa pouzdanim saradnicima oko rešavanja nekih finansijskih pitanja. U ljubavnom životu možda nije sve onako kao što biste želeli, ali nema razloga ni da se žalite ili da kritikujete svog partnera. Moraćete da pokažete dodatno strpljenje i dobru volju. Prijaće vam neko putovanje.

Lav

Povremeno delujete nestrpljivo, jer imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, već zatrazite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. Partner ume da vam zamera na neodlučnosti ili na nedostatku inicijative za rešavanjem zajedničkih pitanja. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

Devica

Delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu, ali primećujete da kod vaših saradnika postoje značajne razlike u stepenu motivacije ili interesovanju. Nema potrebe da potcenite nečiju ulogu prilikom poslovno-finansijskog posredovanja. Smišljeno birate pravi trenutak, da ostvarite neke svoje namere u privatnom životu ili da voljenoj osobi saopštite važne planove. Ipak, ponekad je teško predvideti splet novih događaja i nečiju reakciju.

 

Pročitajte i…Dugotrajni i predivni: 5 ruževa koji vas nikad neće izneveriti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA