Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 12.02. do 18.02.

Vaga

Kada jasno postavite svoje ciljeve, onda saradnici skoro da nemaju nikakve šanse da vas ubeđuju u drugačija gledišta ili da vas u tome ometaju. Poželjno je da se ponašate promišljenije u vezi sa finansijskim transakcijama, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime. U ljubavnom odnosu ne treba da izazivate partnera na nešto što može da se otrgne kontroli ili na vašu štetu. Rivalstvo je poželjno, samo kada vodi ka zajedničkom zbližavanju.

Škorpion

Obratite pažnju na razne komentare ili reči kritike, jer od vas zavisi na koji način želite da definišete listu prioriteta u da se posvetite nekim novim ciljevima. Pokazaće se vrlo brzo da ste doneli dobre odluke i da vas neko podržava u onoj meri koliko vam je potrebno za novi uspeh. Umete da delujete tajanstveno u privatnom životu, ali partner vas dobro poznaje i unapred predviđa vaš odgovor ili reakciju. Postupite u skladu sa svojim osećanjima.

Strelac

Stalo vam je da ostavite nabolji utisak na saradnike i pri tome da odgovorite na nečije zahteve. Ako želite da sačuvate svoje poslovne interese nastavite sa dosadašnjom taktikom u ponašanju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu kako biste predupredili nerazumevanje u odnosu sa bliskom osobom.

 

Pročitajte i…Trend koji mnogi ne vole je must have sezone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA