Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 13.05. do 19.05.

Ovan

Zahvaljujući idejama koje imate i dobroj strategiji, delujete veoma ubedljivo na svoje saradnike. Uz nečiju asistenciju nalazite se pred ostvarenjem važnih ciljeva. Sada je povoljan trenutak da ulažete u neke dugoročnije poslovne i privatne ciljeve. Učinite sve što je potrebno da ispunite i zahteve koje ima vaš partner. Između vas postoji odnos poverenja i bliskosti. Očekuju vas novi događaji koji će vam pričinjavati veliku radosti i dodatno ulepšati zajednički život.

Bik

Imate jasnu viziju šta sve želite da ostvarite i svoju kreativnu energiju usmerite prema korisnim ciljevima. Dobro je da udružite svoje poslovne ili privatne interese sa proverim osobama, sa kojima imate pozitivno iskustvo. Potrudite se da budete dovoljno inspirativni i nežni kako biste kod svog partnera pokrenuli lavinu toplih osećanja. Emotivni sklad u odnosu sa bliskom osobom predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja vas prati.

Blizanci

Na vrlo efikasan način umete da sprovedete različita pravila uspešnog poslovanja, koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. Potrudite se da potisnite svoju profesionalnu sujetu kada se javno polemiše o pravilnom vrednovanju nečijih zasluga. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja. U momentima osećate veliki emotivni zanos ili inspiraciju, ali vam se čini da vam nedostaju dobre prilike da u potpunosti izrazite svoje namere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA