Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 24. 09. do 01.10.

Ovan

Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U društvu saradnika umete da se nastupite, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate. Ponekad nije lako ostvariti emotivnu harmoniju, ali ljubavna sreća je dostižna ako zaista verujete u sve mogućnosti zajedničkog uticaja i prilagođavanja.

Bik

Priželjkujete da se ostvare neke važne promene u vašem okruženju. Važno je da budete dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete neko idealno rešenje nepotrebno se opterećujete sa različitim detaljima. Delujete zadovoljno u ljubavnom životu i sjajno se usklađujete u odnosu sa partnerom. Vreme je da uživate, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.

Blizanci

Umete da pronađete neka zaobilazna ili vrlo efikasna rešenja. Važno je da ispoštujete zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje. Očekuje vas podrška sa više strana. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uživajte u nečijem bliskom društvu, bez opterećenja o suvšinim pravilima ili predrasudama o zajedničkoj sreći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA