Categories Horoskop

Oni su dokaz da se suprotnosti privlače: 4 horoskopska para čija je ljubav fatalna

Iako su mnoga sociološka istraživanja pokazala da parovi sa sličnim osobinama i karakterima imaju uspešnije veze, to definitivno ne važi za ova 4 para horoskopskih znakova, koji su dokaz da je stara izreka da se suprotnosti privlače, potpuno tačna.

Zvezde su prosto naklonjene sledećim parovima zodijaka i garantuju da će njihova ljubav piti puna strasti i romantike, uprkos svim razlikama.

1. Ribe i Devica

Dok su Ribe emotivno otvorene i pune ljubavi, Device su naprotiv šture na pokazivanju svojih emocija. U ovoj kombinaciji, najbolje je to što će Ribe naučiti Device kako da se prepuste svojim emocijama i slobodno govore o njima. Sa druge strane praktične Device, će sanjalačke Ribe usmeriti na praktičnu stranu i naučiti ih kako da snovi postanu java. Ovaj iako veoma različit par odiše snagom i emotivnom inteligencijom i obećava vezu na duge staze.

2. Ovan i Vaga

Miroljubive Vage naučiće kako da ukrote impulsivnog Ovna, smire strasti i nateraju ga da razmisli o svojim rečima i postupcima unapred. Vage će podsticati Ovnove samo na dobre strane njihovog karaktera, na iskrenost, ambiciju i hrabrost. Ovnovima Vage odgovaraju, jer se podjednako kao i oni bore za svoje ciljeve. Ovnovi će pomoći Vagama da se odluče i preispitaju svoje ciljeve. Svojim snažnim karakterima, ovi horoskopski znakovi čine savršen emotivan tim.

3. Jarac i Rak

Iako različitih karaktera, astrološki se ova dva znaka savršeno nadopunjuju. Zajedničko im je uživanje u malim stvarima, poslovna praktičnost i produktivnost.Dok Rek u Jarcu pronalazi snagu i sigurno utočište, Jarčevi se dive slepoj odanosti koju u ljubavi Rakovi pružaju, kao malo ko.

4. Bik i Škorpija

ova dva znaka uče kako da zajedno pređu svoje granice i zaista su najintenzivniji emotivni par. Oba znaka se kroz život vode onim “Sve ili ništa” pravilom, a posebno im je važno da na poslovnom polju budu bez konkurencije, pa jedno drugo motivišu na uspeh. Kada je njihov odnos u pitanju, otvoreni su i uživaju u snažnim emocijama, koje jedno drugom pokazuju u svoja 4 zida.

3 reči koje najbolje opisuju vaš horoskopski znak

Foto: @mylifeaseva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA