Categories Horoskop, Psiha

Pomračenje meseca posebno će uticati na ova 3 horoskopska znaka

Najduže pomračenje Meseca u 21. veku dogodiće se večeras i započeće oko 20h i trajaće gotovo dva sata. Osim potpune pomrčine, ove noći Mars i Zemlja biće u vrlo bliskom položaju, pa će uslovi za posmatranje ovog prirodnog fenomena biti savršeni. Astronomski događaj godine uticaće i na raspoloženje ljudi, što je potvrdila i američka svemirska agencija NASA.

Kako će ovo biti najduže pomračenje u ovom veku, očekuje se i da će posebno intenzivno uticati na promene raspoloženja, komunikaciju i emocije ljudi.

Kako tvrdi NASA, ne postoje dokazi da pomračenje Meseca ima fizički učinak na ljude, ali zato može imati duboki psihološki efekat.

Najduže pomračenje Meseca je pod snažnim uticajem Marsa, zbog čega posebno može uticati na emocionalna stanja i privatne živote široke mase ljudi. Astrolozi napominju kako uticaj Marsa kod ljudi može izazvati ljutnju i frustracije. Blaži utjecaj Saturna ipak će pomoći da se intenzivne emocije primire.

Horoskopski znakovi na koje će ovo pomračenje najviše uticati jesu vodolija, jarac i lav. Vodolije se mogu osećati prilično napeto. Meditacija će im pomoći da se taj vrtlog zbunjujućih emocija primiri.

I vodolije i jarci odlučiće se na promene, što će biti posebno izazovno za jarce, koji su bića navike. Ali čovek se nekad jednostavno mora prepustiti i prihvatiti činjenicu da ne može uvek nad svim imati kontrolu. Dozvolite sami sebi da imate poverenja u to na koji način doživljavate svet.

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA