Categories Horoskop

Pripadnice ovih horoskopskih znakova muškarce obaraju s nogu već nakon prvog susreta

Ako ste se ikada zapitale zašto su neke žene muškarcima privlačnije od drugih odgovor na to donosi astrologija. Naime, postoje neki horoskopski znakovi, koji jednostavno zrače seksepilom i privlačnošću, tačnije njih tri, a upravo u njima se rađaju žene koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Lavice odišu samopouzdanjem, što većina muškaraca obožava kod žena. One nikada nisu povučene ni stidljive,  zbog čega su najčešće u centru pažnje svakog društva, ali imaju i jednu manu kada su u pitanju muško-ženski odnosi, a to je da su sklone flertovanju pa čak i prevari.

Škorpija

Žene rođene u ovom znaku poznate su po tome da izluđuju muškarce svojom sirovom seksualnom energijom, kojom opijaju sve oko sebe. Obično znaju šta žele pa ako na nekoga bace oko, u trenu će ga iosvojiti i niko ih u tom poduhvatu neće sprečiti.

Strelac

Odličan smisao za humor jedna je od glavnih odlika žena rođenih u ovom znaku, kojom uvek šarmiraju muškarce. Žene strelčevi zbog toga najlakše sklapaju prijateljstva s momcima, ipak ta osećanja kod suprotnog pola brzo prerastu u nešto više.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Foto: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA